Scarlet en Violet (TCG): mijn mening

Nu het Sword en Shield tijdperk tot zijn einde loopt met de laatste set (Crown Zenith) kunnen we vooruit gaan kijken naar de nieuwe serie, namelijk Scarlet en Violet. Een nieuwe videogame gaat altijd gepaard met nieuwe Pokémon kaarten en persoonlijk heb ik er veel zin in! Er is al wat informatie over bekend, lees je mee?

Mijn statistieken

0%
Compleetheid
0
Boosters geopend
0
Mijn score (uit 10)

Over deze recensie

De set is uiteraard nog niet uit, dus we kunnen het alleen doen met de dingen die Pokémon vrij gegeven heeft, en wat we kunnen zien van de Japanse set. Zodra de set officieel uit is gekomen in Nederland, dan zal ik deze review updaten, zodat jullie weten waar jullie aan toe zijn!

Deze set in vogelvlucht:

Deze eerste set van Scarlet en Violet bevat in ieder geval meer dan 190 kaarten. De set en serie komt in Nederland voor het eerst uit op 31 maart. Op dat moment zijn er enkele items direct verkrijgbaar, die je verwacht bij de release van een set, namelijk:

  • Booster Boxes (bevat normaliter 36 pakketjes)
  • Elite Trainer Boxes (in rood en paars)
  • Checklane blisters (met één pakketje)
  • Triple blisters (met drie pakketjes)

Vanuit de Japanse variant hebben we al kunnen zien dat deze set niet alleen normale kaarten bevat, maar ook gouden kaarten, EX kaarten (die we nog kennen van de Sun & Moon tijd), full arts en alternatieve artworks. Genoeg om warm voor te draaien, als je het mijn vraagt.

Klaar voor de pre-order?

Deze set is het pre-orderen waard. Zeker als je al een tijdje de game aan het spelen bent (zoals ik), dan kan ik me voorstellen dat je er klaar voor bent. Alhoewel Sword en Shield nog niet helemaal tot een eind gelopen is, staat er met Scarlet en Violet wat moois voor de deur!

Bekijk tweedehands

Via onderstaande button kom je op Cardmarket.com. Dit is een online marketplace gericht op Trading Cards, waaronder Pokémon kaarten.

Hier kan je (na de release) losse kaarten, items, producten en meer kopen.

Mocht je hier iets willen kopen, gebruik dan mijn gebruikersnaam (tRick14) tijdens de registratie van jouw account.

Pre order online

Via de onderstaande button kom je bij het productassortiment van een vertrouwd partner van ons.

Staat hier nog geen button? Dan hebben wij de juiste partner voor déze pre-order nog niet gevonden.